Personlig hjälp för dig som söker jobb i Västerås Fallhammargatan

Asuria

0/5

Välkommen till Asuria i Västerås!

Vi på Asuria hjälper dig fram till ditt framtida yrke, oavsett om du är redo att börja jobba eller behöver utbilda dig. Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag.

Våra tjänster som hjälper dig till ett jobb eller en utbildning

rusta-matcha-28bad2
coaching-24999e
karriarvagledning-286b99

Ett härligt gäng

30

Vi finns nära dig

1

Många språk

2

Rusta och matcha i Västerås

Vi stöttar dig på resan mot ett arbete som bäst svarar mot dina erfarenheter och kunskaper. Du ska hitta ett jobb som är långsiktigt bra och utvecklande för dig.  

Så här fungerar Rusta och matcha hos Asuria

När du kommer till oss får du en coach som finns nära dig under hela din tid hos oss. Så här jobbar vi:

• Tillsammans identifierar vi dina styrkor, kunskaper och utvecklingsområden
• Du får verktyg och råd som du har nytta av när du söker jobb eller studier
• Vi delar vår kunskap om dagens arbetsmarknad och vilka förväntningar som finns hos arbetsgivare
• Vi är generösa med kontakter och resurser som gör att du kan maximera dina chanser att hitta och behålla ett jobb

Vårt mål inom Rusta och matcha är att ge dig det stöd du behöver för att hitta det jobb som passar dig bäst. Tillsammans med dig ser vi över möjligheter till nytt jobb, ibland via studier. Målet är att du ska hitta en plats där du trivs och vill stanna. Asuria finns tillgängliga som leverantör i många delar av landet.

 

Vi tror på dig

På Asuria tar vi avstamp i dina livserfarenheter och färdigheter, det är de som ligger till grund för ditt nästa steg. Vi lägger också stort fokus vid din potential. Vad vill du åstadkomma imorgon, när trivs du bäst och vad har du för önskningar när det gäller sysselsättning?  

 För oss är det självklart att visa stor respekt för alla som vi coachar, oavsett bakgrund. Vi vet att du mår som bäst när du får vara dig själv, och i vår ”lära-känna-process” är det därför du  som leder och vi som lär oss. Vi vill veta allt om dina intressen, erfarenheter, förmågor och mål. Då får vi bästa möjliga förutsättningar att göra en plan för ditt nästa steg.  

Vi vill förstå vem du är, vad du vill och vart du är på väg

Genom att bättre förstå vem du är, kan vi lära dig hantera dina förväntningar kring vilka jobb som bäst matchar din profil. Det kan exempelvis vara så att du behöver vidareutbildning eller kompetensutveckling för att nå dit du vill. Med hjälp av dina identifierade mål och styrkor lär vi dig presentera dig själv på bästa sätt, så att du kan briljera i ansöknings- och intervjuprocesser.

Tillsammans mot nytt jobb eller studier

Din jobbcoach kommer att finnas vid din sida på vägen mot ditt nya jobb. Vi är experter på att identifiera vad arbetsgivare letar efter och vilken kompetens de behöver. Dessutom vet vi att studier ibland är det smartaste valet framåt. Vi kan hitta vägarna du kanske inte ser själv. Tillsammans hittar vi rätt riktning. 

Du ska hitta ett jobb eller studier som är långsiktigt bra och utvecklande för dig. I din coach har du din största supporter – vi hejar på dig hela vägen in i mål.  

Matchningstjänster via Arbetsförmedlingen

Asuria kan erbjuda coachning både på plats och på distans via våra två avtal med Rusta och matcha och Stöd och matchning via Arbetsförmedlingen. Kontakta oss för mer information så guidar vi dig rätt. 

Vi finns med dig hela vägen

I mer än 20 år har Asuria stöttat personer som, precis som du, söker nästa steg. Även om vår statistik över personer som fått jobb via oss är bra, så kommer vi aldrig att behandla dig som en siffra i den statistiken. Hos oss är du alltid i fokus.  

Vi coachar dig i tre steg: 

1. Vi lär känna varandra: Genom djupgående samtal tar vi ett helhetsgrepp om dig och din specifika livssituation. Vi kartlägger dina styrkor och din kompetens, och identifierar dina målsättningar, förutsättningar och möjligheter. 

2. Vi kör igång: Vi rustar dig med de verktyg, den kunskap och det självförtroende som krävs för att nå ett långsiktigt jobb. Det kan handla om att skriva cv och jobbansökningar, förbereda dig inför jobbintervjuer eller marknadsföra dig på rätt sätt. Men du får också information om hur arbetsmarknaden ser ut och vilka skyldigheter och rättigheter du har, samt inspirerande föreläsningar med arbetsgivare och tidigare deltagare.  

3. Du hittar din nya sysselsättning: När du känner dig rustad för arbetsmarknaden lär vi dig att nå ut till potentiella arbetsgivare. Vi matchar dig med passande jobbmöjligheter och coachar dig i hur du själv kan hitta annonser och bygga nätverk.  

När du är anställd kommer vi fortsätta vara en mentor under de närmsta månaderna. En mentor som vägleder, ger dig råd och som erbjuder all hjälp du kan behöva för att säkerställa att du har maximal chans att behålla ditt nya jobb på lång sikt, eller söka studier för vidareutbildning. 

Omdömen

Vad tycker andra om Asuria i Västerås?

Samlat omdömesbetyg

0/5

0/5

Omdömen från deltagare

2021-05-31
Read More
Inga omdömen

Varför Asuria?

Entreprenöriella hjärtan

Det som gör Asuria verkligen unikt är att hos oss är alla verkligen entreprenörer. Asurias företagskultur driver nytänkande, utmaning och passion i alla tjänster vi levererar.

Kärnan i alla våra tjänster är Asurias anställda. Vi tror på att framgång i tjänsteleverans bygger på att varje medarbetare behandlar alla vi möter med empati, värdighet och respekt.

Vår personal rekryteras från många olika bakgrunder, men det gemensamma för alla är deras vilja att hitta nya idéer och tillvägagångssätt, vara fantasifulla, uppfinningsrika och snabbfotade i förändringar samt ständigt sträva efter kontinuerlig förbättring.

Vår förmåga och önskan att konstant förnyas och utvecklas återspeglas i vår tillämpning av de senaste forskningsrönen inom kognitiv beteendevetenskap och psykologisk ekonomi; detta för att säkerställa att vi fokuserar på varje individs styrkor.

Vi tillämpar också den bästa tekniken för att garantera att vi levererar våra tjänster så effektivt som möjligt samt med största möjliga effekt. Hos Asuria kommer du alltid att hitta nya tillvägagångssätt att utföra tjänster riktade till människor.

Tillvägagångssätt som fokuserar på innovation och tillväxttänkande parat med en empatisk inställning till de personer som vi är här för att hjälpa. Asuria är ett företag som består av människor med entreprenöriella hjärtan.

Intresserad av oss?

KA-nummer

10067082

Antal deltagare

Hur många arbetssökande har deltagit i en matchningstjänst hos Asuria? Antalet deltagare uppdateras inom kort!

Rusta och Matcha

0
0

Västerås Fallhammargatan

Besöksadress

Fallhammargatan 3 B, 72133 Västerås

Postadress

Fallhammargatan 3 B
72133
Västerås Fallhammargatan

Kontakt

vasteras@asuria.se

Växeln

Kontakta oss i Västerås Fallhammargatan

Ropak Salih

Ansvarig
0738412953
ropak.salih@asuria.se

Är du intresserad att delta i en matchningstjänst hos oss? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Detta formulär skickas till Asuria i Västerås. Du kommer att få en kopia skickat till din email.

© 2021 Jobbstegen | www.jobbstegen.se | info@jobbstegen.se
MINC Anckargripsgatan 3 Malmö