Vi hjälper dig att få och behålla ditt nästa jobb!

Asuria

0/5

Beskrivning av Asuria

Välkommen till Asuria! I fler än 20 år har Asuria lett tiotusentals personer till meningsfulla och långsiktiga jobb, och en mängd arbetsgivare till sin nästa stjärna. Nu vill vi göra detsamma för dig!  Vi lyssnar noga in både arbetsgivare och arbetssökande för att kunna göra riktigt bra och hållbara matchningar. När kunskap, kompetens och personlighet hos dig som söker jobb matchas med arbetsgivarens behov, önskemål och företagskultur är förutsättningarna mycket goda för ett lyckat och långsiktigt samarbete!

Våra tjänster som hjälper dig till jobb eller utbildning

stod-matchning-d19e1e
rusta-matcha-28bad2

Omdömen

Vad andra tycker om Asuria

Samlat omdömesbetyg

0/5

0/5

Omdömen från deltagare

2021-05-31
Read More
Inga omdömen

Antal deltagare

Hur många arbetssökande har deltagit i en matchningstjänst hos Asuria

Stöd och matchning

0

Rusta och matcha

0

Det här är Asuria

Vill du ha nytt jobb? Vi stöttar på vägen mot nytt jobb eller studier. Genom att lyssna in dig och samarbeta med arbetsgivare inom olika branscher, myndigheter och kommuner öppnar vi dörrar. Riktigt bra matchningar ger hållbara och långvariga arbetsrelationer.

Om Asuria

Vi är nyfikna på dig! Asurias jobbcoacher har lång och gedigen erfarenhet inom jobbcoachning, studie- och yrkesvägledning och arbetsmarknadsinsatser. Vi är experter på att identifiera vad arbetsgivare letar efter och behöver. Vi vet också vad som krävs för att du ska kunna byta yrkesbana genom studier. Och med vår coachande metod får du som arbetssökande det stöd du behöver för att ta kontroll över ditt jobbsökande.
Vi finns med längs vägen när du som arbetssökande behöver hjälp med att hitta jobb att söka, skriva jobbansökningar, förbereda dig inför anställningsintervjuer och vad du behöver tänka på vid anställning eller studier. Med dina tidigare erfarenheter och vår kunskap om arbetsmarknaden gör vi tillsammans resan till ett jobb som passar dig. När vi matchat dig med en arbetsgivare och du fått jobb, finns vi kvar som mentorer. Det brukar öka chanserna till en långsiktig anställning där båda parter är nöjda.

Ett härligt gäng på

20

anställda
Vi är runt 20 personer som arbetar här. De allra flesta som coacher, arbetsmarknadskonsulter och utbildare.

Vi finns nära dig på

7

orter
Vi finns just nu representerade på 7 orter i Sverige. Kom gärna förbi och hälsa på och se hur vi har det.

Stödjer dig på

5

språk
Våra fantastiska arbetsmarknadskonsulter talar tillsammans över 5 språk.

Här finns Asuria

Finns vi inte på din ort så levererar vi även på distans.

© 2021 Jobbstegen | www.jobbstegen.se | info@jobbstegen.se
MINC Anckargripsgatan 3 Malmö