Nya vägar till jobb och utbildning.

Business Performance

0/5

Beskrivning av Business Performance

Tillsammans vässar vi ditt personliga varumärke, utvecklar dina kunskaper, erfarenheter och skapar nya förutsättningar. Vi hjälper dig att hitta nya möjligheter inom branscher och företag som passar in just på dina kompetenser och erfarenheter. Vi har med oss många års positiva erfarenheter av att motivera, guida och visa arbetssökande nya vägar tillbaka till arbetslivet.

Våra tjänster som hjälper dig till jobb eller utbildning

stod-matchning-d19e1e
coaching-24999e
introduktion-till-arbete-6a817d
arbetstraning-4a9487
Bild arbetslivsinriktad rehab

Omdömen

Vad andra tycker om Business Performance

Samlat omdömesbetyg

0/5

0/5

Omdömen från deltagare

2021-05-31
Read More
Inga omdömen

Antal deltagare

Hur många arbetssökande har deltagit i en matchningstjänst hos Business Performance

Stöd och matchning

0

Rusta och matcha

0

Det här är Business Performance

Vi ser dig och är personliga vägvisare. Vi har ett starkt, erfaret konsultteam med handledare som guidar och stöder deltagarna till att hitta nya anställningar och sin plats i samhället. Tillsammans identifiera vi nya vägar för ditt arbetssökande, kartlägger eventuella utbildningsbehov och ger dig genomgående uppbackning och inspiration. Vi lägger stor vikt vid ditt personliga varumärke, Linkedin och alla övriga redskap som påverkar kvaliteten på ditt sökande. Som arbetssökande är det viktigt att bli ”sedd” och få hjälp att hantera det utanförskap som situationen kan skapa. Detta har vi tagit fasta på och utvecklat en egen metodik för att inkludera, motivera och utmana dig i ditt sökande. Våra handledare har stor erfarenhet från ”båda håll” och har därför lätt att sätta sig in både i den arbetssökandes perspektiv men även vad branscher och företag har för förväntningar och krav vid anställningar av nya medarbetare.

Om Business Performance

Vi skapar trygghet för våra deltagare

Kunniga

Vi är tydliga i allt vi gör, det ska kännas tryggt och värdefullt att möta oss. Vi tar och visar ansvar för våra deltagare genom att förstå varje individ och just hens behov. Vi är kunniga på våra områden och de som arbetar tillsammans med oss kan lita på att vi är envisa, målmedvetna och alltid levererar.

Omtänksamma

Vi jobbar med hjärtat. Att hjälpa deltagare genom förståelse och respekt skapar den perfekta plattformen för framgång. Vi är nyfikna och brinner för det vi gör. Vårt mål är att kunna hjälpa så många deltagare som möjligt. För oss är det därför viktigt att lära känna alla vi kommer i kontakt med och skapa känslan av att “bli sedd”. Detta i sin tur skapar en öppenhet och trygghet för båda sidor.

Nytänkande

Vi gillar att ligga steget före. Med digitalisering och en öppen mentalitet fokuserar vi på att komma med innovativa ideer och se nya möjligheter i det vi gör. I en värld som ständigt förändras är det avgörande för oss att inte stå stilla utan alltid följa det som händer i näringslivet och vår omvärld.

 

Ett härligt gäng på

9

anställda
Vi är runt 9 personer som arbetar här. De allra flesta som coacher, arbetsmarknadskonsulter och utbildare.

Vi finns nära dig på

1

orter
Vi finns just nu representerade på 1 orter i Sverige. Kom gärna förbi och hälsa på och se hur vi har det.

Stödjer dig på

5

språk
Våra fantastiska arbetsmarknadskonsulter talar tillsammans över 5 språk.

Här finns Business Performance

Finns vi inte på din ort så levererar vi även på distans.

© 2021 Jobbstegen | www.jobbstegen.se | info@jobbstegen.se
MINC Anckargripsgatan 3 Malmö