Det handlar inte bara om ett nytt jobb, det handlar om en bättre framtid.

Clockwork

0/5

Beskrivning av Clockwork

Hej! Det är vi som är Clockwork! Vi går till jobbet varje dag, med ambitionen att bidra till en bättre framtid: för våra kollegor, kandidater och kunder, och för de orter, städer och branscher vi verkar i. Vi ser som vår mission att i varje individ, varje situation, varje uppdrag och varje relation identifiera möjligheter. Med vår samlade kompetens, vårt breda nätverk och vårt individuella engagemang ska vi inspirera och stötta individer, projekt och processer så att dessa möjligheter realiseras. Med engagerade och utbildade jobbkonsulter utgår vi alltid ifrån din situation och arbetar aktivt utifrån just det du behöver för att så fort som möjligt kunna ta nästa steg i livet. Vi erbjuder även studie- och yrkesvägledning för dig som är intresserad av att prova något nytt och behöver stöttning i hur du tar dig vidare. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Varmt välkommen till oss!

Våra tjänster som hjälper dig till jobb eller utbildning

stod-matchning-d19e1e
rusta-matcha-28bad2
coaching-24999e
studie-yrkesvagledning-d22957

Omdömen

Vad andra tycker om Clockwork

Samlat omdömesbetyg

0/5

0/5

Omdömen från deltagare

2021-05-31
Read More
Inga omdömen

Antal deltagare

Hur många arbetssökande har deltagit i en matchningstjänst hos Clockwork

Stöd och matchning

0

Rusta och matcha

0

Det här är Clockwork

Sedan start har Clockwork vuxit till att ha verksamhet på över 20 orter. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, tjänstemän och skolpersonal till rekrytering och matchning. På Clockwork gör vi saker istället för att prata om det. Vi är okrångliga, enkla, tydliga, personliga och outtröttliga. Det är det som ger oss, våra kandidater och våra kunder kraften att fortsätta utvecklas. Eller som vi säger: People, Passion, Power! Hoppas vi hörs!

Om Clockwork

People

På Clockwork jobbar vi med människor. Det är det som gör att vår arbetsglädje sitter i väggarna. Varje dag smittar den både kollegor, kunder och kandidater och bidrar till att vi har kul tillsammans – såväl fredag eftermiddag som måndag morgon. Att se någon av våra kandidater köpa med sig en flaska champagne för att fira sitt nya jobb får oss att bubbla inombords.

Passion

När du möter oss märker du att vi är personliga och har glimten i ögat. Passionen för jobbet kommer av att se människor växa och utvecklas med sina arbetsuppgifter. Vi vet att idéer får sitt värde först när de genomförs och vi ser kraften i att få saker ur händerna.

Power

Vi åker inte hem för att byta om till finkostym om kunder eller kandidater vill träffa oss, vi kommer som vi är. Vi har haft kundmöten på parkeringsplatser och träffat kandidater vid köpcentra och korvkiosker. Att vi lever efter uttrycket Power of now innebär att vi gör saker istället för att prata om det.

Ett härligt gäng på

130

anställda
Vi är runt 130 personer som arbetar här. De allra flesta som coacher, arbetsmarknadskonsulter och utbildare.

Vi finns nära dig på

22

orter
Vi finns just nu representerade på 22 orter i Sverige. Kom gärna förbi och hälsa på och se hur vi har det.

Stödjer dig på

4

språk
Våra fantastiska arbetsmarknadskonsulter talar tillsammans över 4 språk.

Här finns Clockwork

Finns vi inte på din ort så levererar vi även på distans.

© 2021 Jobbstegen | www.jobbstegen.se | info@jobbstegen.se
MINC Anckargripsgatan 3 Malmö