Din väg till utbildning och arbete!

Clustera Sverige

0/5

Beskrivning av Clustera Sverige

Vår målsättning är att bidra till minskad arbetslöshet med inställningen att alla har en plats på arbetsmarknaden. Vi rekryterar, hyr ut personal och coachar arbetssökande för att matcha dom till rätt arbete. Vårt team består av lokalt förankrade coacher med stort nätverk i verksamhetsregionen. Med 100% fokus på resultat så gör vi allt för att leverera med kvalitét och stort engagemang.

Våra tjänster som hjälper dig till jobb eller utbildning

stod-matchning-d19e1e
rusta-matcha-28bad2

Omdömen

Vad andra tycker om Clustera Sverige

Samlat omdömesbetyg

0/5

0/5

Omdömen från deltagare

2021-05-31
Read More
Inga omdömen

Antal deltagare

Hur många arbetssökande har deltagit i en matchningstjänst hos Clustera Sverige

Stöd och matchning

0

Rusta och matcha

0

Det här är Clustera Sverige

En rikstäckande aktör inom matchning, bemanning- och omställning. Vår målsättning är att bidra till minskad arbetslöshet med inställningen att alla har en plats på arbetsmarknaden. Vi rekryterar, hyr ut personal och coachar arbetssökande för att matcha dom till rätt arbete. Vårt team består av lokalt förankrade coacher med stort nätverk i verksamhetsregionen. Med 100% fokus på resultat så gör vi allt för att leverera med kvalitét och stort engagemang.

Om Clustera Sverige

Vårt kvalitetsarbete

Vi jobbar efter ett kvalitetsledningssystem innefattande tydliga processer, rutiner och beredskap för hela vår verksamhet. Verksamheten kvalitetssäkras via interna revisioner och tät uppföljning. Kvalitetsarbetet är välkommunicerat inom hela organisationen och är en trygghet för våra medarbetare i yrkesrollen.

Kvalitetsarbetet avser:
• Planering
• Implementering
• Ledning
• Uppföljning
• Utvärdering
• Kompetenssäkring
• Processbeskrivning
• Rutinbeskrivning
• Erfarenhetsåterföring
• Miljö och hållbarhet

Ett rikstäckande nätverk

Vårt team består av drivna och engagerade medarbetare med tydlig målsättning och plan för att uppnå resultat. Med individanpassade insatser och hårt arbete så kan vi tillsammans göra stor skillnad för dig.

Vår personal är experter på språk och arbetsliv, vi har stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden i orten och samtidigt jobbar vi över hela regioner där vi finns representerade. Vi jobbar tätt tillsammans med det lokala näringslivet för att skapa flexibla bemannings / matchningslösningar.

Vi pratar flera språk

En av våra styrkor är alla olika språk som vår personal pratar. Det är viktigt och därför har vi medarbetare som pratar flera språk som svenska, engelska, arabiska, spanska, grekiska, kurmanji, turkiska, ryska, assyriska, armeniska, kaldeiska, tjeckiska, ryska, tigrinja och amhariska.

Som arbetssökande är det svenska språket oerhört viktigt och därför kan vi stärka dig genom språkträning och kommunikation på ett givande sätt.

Ett härligt gäng på

50

anställda
Vi är runt 50 personer som arbetar här. De allra flesta som coacher, arbetsmarknadskonsulter och utbildare.

Vi finns nära dig på

30

orter
Vi finns just nu representerade på 30 orter i Sverige. Kom gärna förbi och hälsa på och se hur vi har det.

Stödjer dig på

14

språk
Våra fantastiska arbetsmarknadskonsulter talar tillsammans över 14 språk.

Här finns Clustera Sverige

Finns vi inte på din ort så levererar vi även på distans.

© 2021 Jobbstegen | www.jobbstegen.se | info@jobbstegen.se
MINC Anckargripsgatan 3 Malmö