Mötesplatsen för arbetssökande och matchningsföretag!

Tillsammans hjälper vi fler till jobb och utbildning!

Sverige står inför stora utmaningar med ökande arbetslöshet i spåren av Corona. Det kommer att krävas omfattande insatser från samhällets sida för att undvika långtidsarbetslöshet. Därför behöver vi nu tillsammans kraftsamla för att rusta och matcha arbetssökande till jobb eller utbildning

Matchningsföretag

Med er gör vi det enklare för alla arbetssökande!

På Jobbstegen samlar vi alla matchningsföretagen på en och samma plats och informerar arbetssökande om alla jobbmöjligheter som erbjuds . Stöd och matchning, Rusta och matcha, vuxenutbildningar, yrkesutbildningar, jobbcoach på distans plus mycket mera . Vi går igenom hur man ansöker till olika tjänster och vad som krävs för att delta. 

varför ska man välja just er?

Berätta hur ni rustar och matchar arbetssökande till jobb.

Varför ska man välja just er?
Vad gör er unika?

Stöd och matchning? Rusta och matcha? Jobbcoach på distans? Utbildningar? Karriärrådgivning? Företagskontakter? Metodik? Språk? Antal kontor? Raiting? Berätta hur ni rustar och matchar arbetssökande till jobb eller utbildning och varför man ska välja just er. Många arbetssökande vill att det ska bli lättare att hitta “rätt” matchningsföretag och få en bättre överblick kring alla jobbmöjligheter som erbjuds. 

ständig närvaro

Vi syns i många olika kanaler!

boka plats på jobbstegen!

Få fler deltagare till era matchningstjänster och fler rekryteringsuppdrag på köpet!

På Jobbstegen kan ert företag berätta mer om de tjänster ni erbjuder arbetssökande, men även arbetsgivare. Här får ni fler deltagare och fler rekryteringsuppdrag. Vi berättar hur!

Företagsprofil

Vi tror att arbetslösa uppskattar att ha allt samlat på en och samma plats. Vi vågar påstå att din profil är det absolut viktigaste stället att synas på för att stärka ert varumärke och för att få fler deltagare.

Raiting/omdömen

På Jobbstegen slår vi ett slag för tydlighet och seriositet. Vi vill att det ska vara enklare, transparent, mer trovärdig och tryggare för framtida deltagare att anlita ert företag.

Nya kontaktytor

Hos oss ökar era kontaktytor mot arbetssökande som behöver stöd och hjälp för att komma vidare till jobb eller utbildning. Dessutom kan ni erbjuda lokala arbetsgivare era rekryteringstjänster.

premiär-erbjudande!

Välkommen att boka er plats!

Kontor

Nordenskiöldsgatan 11, Malmö

Frågor

info@jobbstegen.se

Telefon

0760-137985

Kontakt och
bokning

Vill ni veta mer om Jobbstegen eller boka er plats?
Kontakta oss så berättar vi allt ni behöver veta.