Mötesplatsen för arbetssökande och matchningsföretag!

Tillsammans hjälper vi fler till jobb och utbildning!

Sverige står inför stora utmaningar när det gäller att bemästra arbetslösheten. Det krävs nya vägar och en gemensam kraftsamling för att rusta och matcha den utsatta gruppen till jobb eller utbildning; ungdomar utan gymnasieutbildning, nyanlända, personer med funktionsnedsättning och personer över 55 år. Därför lanserar vi Jobbstegen, en digital tjänst där de som står längst från arbetsmarknaden möter matchningsföretag.

Work for you

Med er gör vi det enklare för alla arbetssökande!

Med Jobbstegen får ni en relevant kanal att presentera er och berätta hur ni kan hjälpa arbetssökande och varför de ska välja just ert företag. Vi hjälper de att få koll på sina möjligheter och stödinsatser som erbjuds. Här får de svar på frågor om vem som kan ansöka till STOM/KROM, hur det funkar och mycket annat. De kan också lägga upp sin profil för arbetsgivare i kommunen.

varför ska man välja work for you?

Berätta hur ni rustar och matchar arbetssökande till jobb.

Varför ska man välja just er?
Vad gör er unika?

Stöd och matchning? Rusta och matcha? Jobbcoach på distans? Utbildningar? Karriärrådgivning? Företagskontakter? Metodik? Språk? Antal kontor? Raiting? Berätta hur ni rustar och matchar arbetssökande till jobb eller utbildning och varför man ska välja just er. Många arbetssökande vill att det ska bli lättare att hitta “rätt” matchningsföretag och få en bättre överblick kring alla jobbmöjligheter som erbjuds. 

ständig närvaro

Vi syns i många olika kanaler!

Vi marknadsför Jobbstegen

Vi marknadsför Jobbstegen med kampanjer i sociala medier. Vi skickar info till alla kommuner. Pressreleaser till tidningar, radio, TV och digitala nyhetssajter.  

Vi marknadsför ert företag

Vi presenterar ert företag i vår marknadsföring. Här berättar ni hur ni kan hjälpa arbetssökande till jobb eller utbildning. 

boka plats på jobbstegen!

Få fler deltagare till era matchningstjänster!

På Jobbstegen kan ert företag berätta mer om de tjänster ni erbjuder arbetssökande. Här får ni fler deltagare. Vi berättar hur!

Företagsprofil

Vi tror att arbetslösa uppskattar att ha allt samlat på en och samma plats. Vi vågar påstå att din profil är det absolut viktigaste stället att synas på för att stärka ert varumärke och för att få fler deltagare.

Raiting/omdömen

På Jobbstegen slår vi ett slag för tydlighet och seriositet. Vi vill att det ska vara enklare, transparent, mer trovärdig och tryggare för framtida deltagare att anlita ert företag.

Nya kontaktytor

Hos oss ökar era kontaktytor mot arbetssökande som behöver stöd och hjälp för att komma vidare till jobb eller utbildning. Dessutom kan ni erbjuda lokala arbetsgivare era rekryteringstjänster.

premiär-erbjudande!

Ett första steg mot en ny plattform på den svenska arbetsmarknaden.

Jobbstegen är en långsiktig satsning som kommer att addera många tjänster för både arbetslösa, matchningsföretag, kommuner, utbildningsföretag och arbetsgivare.

Välkommen till Jobbstegen. Tillsammans hjälper vi fler till jobb och utbildning!

Välkommen att besöka Jobbstegen

Kontor

Nordenskiöldsgatan 11, Malmö

Frågor

info@jobbstegen.se

Telefon

0760-137985

Kontakt och
bokning

Vill ni veta mer om Jobbstegen eller boka er plats?
Kontakta oss så berättar vi allt ni behöver veta.