för matchningsföretag

Få fler deltagare
och fler rekryterings-uppdrag.

På Jobbstegen kan ert företag berätta mer om de tjänster ni erbjuder arbetssökande och arbetsgivare. 

Vad gör vi?

Jobbstegen samlar alla matchningsföretag på en och samma plats. Allt för att göra det lättare för dem som idag står utanför arbetsmarknaden och som behöver rustas och matchas, men också för alla små- och medelstora lokala arbetsgivare som behöver stöd och hjälp i anställningsprocessen .

Arbetssökande som behöver rustas och matchas
Lokala företag som behöver rekryteringshjälp
Fler deltagare till matchningsprogram
Fler rekryteringsuppdrag

Företagsprofil

Vi tror att arbetslösa uppskattar att ha allt samlat på en och samma plats. Det ger dem överblick och gör att det blir lättare att hitta sin egen väg till ett jobb eller en utbildning. Vi vågar påstå att din profil är det absolut viktigaste stället att synas på för att stärka ert varumärke och för att få fler deltagare.

Raiting och rekommendationer

På Jobbstegen slår vi ett slag för tydlighet och seriositet. Genom att samla in omdömen från era deltagare blir det enklare, transparent, mer trovärdig och tryggare för framtida deltagare att anlita ert företag. Till de personliga omdömena adderar vi dessutom Arbetsförmedlingens raitingsbetyg.

Nya kontaktytor

Hos oss ökar dina kontaktytor mot arbetssökande som behöver stöd och hjälp för att komma vidare till jobb eller utbildning. Jobbstegens upplägg med ett lokalt fokus ger dig mer trafik och skapar förutsättningar för både fler deltagare men även fler rekryteringsuppdrag från lokala arbetsgivare.

Låt oss berätta mer!

Synlighet

Jobbstegen Premium är tilläggstjänsten som ökar din närvaro på Jobbstegen.se. Du syns högre upp på samlingssidor. Utöver detta får du även en generös banner på områdessidor - både län och kommun.

Konvertering

Jobbstegen Premium hjälper dig att hyvla ner alla trösklar till den där första viktiga kontakten. Du får kontakta- och ansökknappar på din profil. Lite som att ge era blivande deltagare en dörr in till butiken, istället för att låta dom passera utanför ditt skyltfönster.

Boka er plats och
ta del av våra premiärerbjudanden!

Få fler deltagare! Berätta hur ni kan hjälpa arbetssökande till jobb och utbildning.

Boka plats

matchningsföretag

Vilka tjänster erbjuder ni arbetssökande?
Berätta hur ni kan hjälpa arbetssökande till jobb och utbildning.

Boka och berätta mer!

Hör av dig om du har frågor.