Personlig hjälp för dig som söker jobb i Västerås

Iris

0/5

Välkommen till Iris i Västerås!

Vi på Iris hjälper dig fram till ditt framtida yrke, oavsett om du är redo att börja jobba eller behöver utbilda dig. Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag.

Våra tjänster som hjälper dig till ett jobb eller en utbildning

stod-matchning-d19e1e
introduktion-till-arbete-6a817d
aktivitetsbaserade-utredningsplatser-834d97

Ett härligt gäng

5

Vi är 5 personer i Västerås. De allra flesta som coacher, handledare och utbildare.

Vi finns nära dig

1

Vi finns med ett kontor i Västerås. Kom gärna förbi och hälsa på och se hur vi har det.

Många språk

5

Våra fantastiska handledare talar tillsammans 5 språk.

Stöd och Matchning (STOM), Aktivitetsbaserade utredningsplatser (AUP) och Individuellt pedagogiskt stöd vid utbildning (IPSU) i Västerås

 

Stöd och matchning

Stöd och matchning är en tjänst där du får individuell hjälp och stöd att hitta rätt väg framåt.Du får träffa din jobbcoach regelbundet och tillsammans tar ni fram en plan för att du ska få ett arbete. Det kan vara allt från att skriva personligt brev och cv, till att träna intervjuteknik och få tips och motivation att hitta jobb att söka.

Iris långa erfarenhet och breda kontaktnät är en stor fördel när vi ska hitta ett jobb som passar dig. Vi har nära kontakter med näringslivet och hos oss kan du också jobba som bemanningskonsult – ett perfekt sätt att öppna dörrar till arbetsmarknaden.

Stöd och matchning är en tjänst som förmedlas genom Arbetsförmedlingen. Prata därför med din arbetsförmedlare om att du vill gå Stöd och matchning hos Iris.

Aktivitetsbaserade utredningsplatser

En aktivitetsbaserad utredningsplats ger dig möjlighet att under fyra till sex veckor prova olika arbetsmoment i en anpassad miljö. Vilka arbetsuppgifter du ska pröva bestämmer vi gemensamt.

Du som har begränsad erfarenhet av arbete eller varit borta länge från arbetslivet, till exempel på grund av en sjukskrivning, kan behöva lite extra stöd för att komma tillbaka. Hos oss får du prova olika arbetsuppgifter och aktiviteter som administration, godshantering eller tillverkning i en företagsliknande miljö. Du får handledning av våra arbetsterapeuter som föreslår nya arbetssätt eller gör andra anpassningar om det behövs.

En utredning som tar dig vidare mot jobb

Du är på utredningsplatsen i fyra till sex veckor. Miljön är utformad för att likna en vanlig arbetsplats så mycket som möjligt. Det betyder att det finns olika avdelningar, arbetsrutiner och arbetsuppgifter som du får testa utifrån din förmåga.

Målet är att komma fram till vilka arbetsuppgifter som passar dig och kartlägga dina arbetsförutsättningar. Utredningen blir ett underlag för dig och din arbetsförmedlare så att du kan komma vidare och hitta ett jobb.

 

 

Individuellt pedagogiskt stöd vid utbildning

Du som är arbetssökande och har en funktionsvariation kan få ett extra stöd för att lyckas med din planerade utbildning.

Individuellt pedagogiskt stöd vid utbildning (IPSU) är ett personligt utformat stöd så du kan genomföra och fullfölja en utbildning som förbereder dig för ett framtida jobb. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar om kan ta del av IPSU. Först görs en kartläggning av dina behov och sedan utformas stödet utifrån dina behov. Stödet kan till exempel vara pedagogiskt stöd vid studierna i form av rutiner, struktur och studieplanering, eller tekniska hjälpmedel.

 

 

Omdömen

Vad tycker andra om Iris i Västerås?

Samlat omdömesbetyg

0/5

0/5

Omdömen från deltagare

2021-05-31
Read More
Inga omdömen

Varför Iris ?

Vi kan arbetsmarknaden. Med snart 100 års samlad erfarenhet av utbildning, bemanning och rekrytering är vi en trygg partner i ditt jobbsökande. Vi har engagerade jobbcoacher som ger dig personligt stöd och struktur i din vardag, och som ser dina unika styrkor och förmågor. Eftersom vi redan jobbar med rekrytering, företagsutbildning och omställning har vi ett nära samarbete med många olika företag inom flera branscher. Som bemanningsföretag har vi en möjlighet att snabbt hitta en väg för dig ut på arbetsmarknaden.

Vi erbjuder en lugn miljö och hos oss finns både enskilda arbetsrum, grupprum och föreläsningssal. Vi har ett kök och fikarum där du kan ta en fika eller värma egen mat. Om du vill köpa mat finns det både restauranger och mataffär i närheten.

Intresserad av oss?

KA-nummer

Antal deltagare

Hur många arbetssökande har deltagit i en matchningstjänst hos Iris? Antalet deltagare uppdateras inom kort!

Stöd och Matchning

0
0

Västerås

Besöksadress

Pilgatan 8A, 72130 Västerås

Postadress

Pilgatan 8A
72130
Västerås

Kontakt

info@iris.se

Växeln

0107610040

Kontakta oss i Västerås

Isabella Helldin

Platschef
0708744026
isabella.helldin@iris.se

Är du intresserad att delta i en matchningstjänst hos oss? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Detta formulär skickas till Iris i Västerås. Du kommer att få en kopia skickat till din email.

© 2021 Jobbstegen | www.jobbstegen.se | info@jobbstegen.se
MINC Anckargripsgatan 3 Malmö