Personlig hjälp för dig som söker jobb i Kalmar

Manpower Matchning

0/5

Välkommen till Manpower Matchning i Kalmar!

Välkommen till oss! Vi hjälper dig att komma in i matchen! Över 10 000 kandidater som har gått Stöd och Matchning eller Rusta och Matcha hos oss har gått vidare till nytt arbete eller studier. Vi matchar med andra ord ut 9 personer till nytt arbete eller studier – varje dag – året runt. Och, inom Manpower förmedlar vi över 20 000 jobb varje år. Vi är experter på matchning och brinner för att varje person ska hitta sin plats på arbetsmarknaden.

Våra tjänster som hjälper dig till ett jobb eller en utbildning

stod-matchning-d19e1e
coaching-24999e
studie-yrkesvagledning-d22957
karriarvagledning-286b99

Ett härligt gäng

2

Vi är 2 personer som arbetar på Manpower Matchning Kalmar De allra flesta som coacher, handledare och utbildare.

Vi finns nära dig

1

Vi finns med 1 kontor mitt i Kalmar. Kom gärna förbi och hälsa på och se hur vi har det.

Många språk

6

Våra fantastiska handledare talar tillsammans Svenska, Arabiska, Dari, Engelska, Tyska och Persiska

Välkommen till Manpower Matchning i Kalmar!

Vi hjälper dig att komma in i matchen genom Stöd och Matchning eller Rusta och Matcha

Manpower Matchning brinner för att få individer och arbetsgivare att hitta varandra, att bryta utanförskap och verka för en framgångsrik integration. Vi erbjuder därför dig som är arbetssökande chansen att få våran hjälp till att hitta nytt jobb eller studier via Stöd och Matchning.

Vi hjälper dig att komma in i matchen
Manpower Matchning har ett tydligt mål – att framgångsrikt matcha dig till ett nytt arbete eller studier på kortast möjliga tid. Vi rustar dig med kraftfulla jobbsökarverktyg för att du ska hitta vägen som tar dig vidare i ditt arbetsliv. Som en del av Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag är vi experter på att matcha kompetens och har tiotusentals arbetsgivare över hela landet som våra kunder.

Du står i centrum
Med en personlig arbetsmarknadskonsult får du det individuella stöd som just du behöver. Vår utgångspunkt är alltid din kompetens, förmåga och motivation som individ – det vill säga: vad du kan, vad du vill lära dig och vad du vill med din framtid. Funderar du över nya karriärvägar eller studier kan samtalen med våra kompetenta studie- och yrkesvägledare hjälpa dig att hitta just din väg.

Tydligt arbetsgivarfokus
Våra arbetsmarknadskonsulter arbetar med ett tydligt arbetsgivarfokus för att du på kortast möjliga tid ska hitta ett jobb som passar just dig. Vi har ett nära samarbete med våra kollegor inom vår bemannings- och rekryteringsverksamhet vilket gör att vi kan erbjuda en unik tillgång till lokala och nationella kontaktnät.


Manpower Matchning ger dig:

 • Individanpassad matchning.
 • Största möjliga jobbfokus.
 • En kartläggning av din profil och konkret handlingsplan med tydliga mål och delmål.
 • Nya insikter om dina styrkor och din kompetens.
 • Större kunskaper om arbetsmarknaden.


Du får tillgång till:

 • En personlig arbetsmarknadskonsult som stöttar dig från start till mål.
 • Sveriges största kontaktnät till arbetsgivare, inom alla branscher.
 • Vår 60-åriga erfarenhet av arbetsmarknaden.
 • Inspirerande seminarier och workshops.
 • Studie- och yrkesvägledning.
 • Manpowers interaktiva kompetenshöjande kurser.
 • Studiebesök, rekryteringsträffar och intervjuer.


 • Våra arbetsmarknadskonsulter arbetar med ett tydligt arbetsgivarfokus för att du på kortast möjliga tid ska hitta ett arbete som passar just dig. Vi har ett nära samarbete med våra kollegor inom vår bemannings- och rekryteringsverksamhet vilket gör att vi kan erbjuda en unik tillgång till lokala och nationella kontaktnät.

  Över 10 000 kandidater som har gått Stöd och Matchning eller Rusta och Matcha hos oss har gått vidare till nytt arbete eller studier. Vi matchar med andra ord ut 9 personer till nytt arbete eller studier – varje dag – året runt. Och, inom Manpower förmedlar vi över 20 000 jobb varje år. Vi är experter på matchning och brinner för att varje person ska hitta sin plats på arbetsmarknaden.

Omdömen

Vad tycker andra om Manpower Matchning i Kalmar?

Samlat omdömesbetyg

0/5

0/5

Omdömen från deltagare

2021-05-31
Read More
Inga omdömen

Varför Manpower Matchning Jönköping?

Välkomna till oss på Manpower matchning i Kalmar!

Du hittar oss i våra trevliga och fräscha lokaler på Bredbandet 1, Varvsholmen. Vi finns på bottenvåningen längst in till höger om restaurangen. Parkering finns precis utanför (5 kr/h). Åker du buss tar du linje 405.
Då får du också en härlig promenad på cirka 200 meter ut till Varvsholmens vackra miljö med utsikt över sundet och Ölandsbron.

I Kalmar är vi ett team med bred kompetens som har lång erfarenhet av vägledning och stöttning till jobb och utbildningar. Kalmarkontoret erbjuder samtal och aktiviteter på flera språk utöver svenska och engelska.
Vi har tillgång till personal som pratar arabiska, serbokroatiska och bosniska. Vi har också en bra tolktjänst som vi alltid använder när våra kandidater behöver tolk på något annat språk.

Det som gör oss unika är lagkänslan som präglar hela kontoret och ett nära samarbete med kontoren i både Växjö och Karlskrona. Vi samarbetar dessutom med övriga kontor i hela landet.

Intresserad av oss?

KA-nummer

10069219

Antal deltagare

Hur många arbetssökande har deltagit i en matchningstjänst hos Manpower Matchning? Antalet deltagare uppdateras inom kort!

Stöd och matchning

0
0

Kalmar

Besöksadress

Bredbandet 1, 39230 Kalmar

Postadress

Bredbandet 1
39230
Kalmar

Kontakt

supportcenter@manpower.se

Växeln

020244000

Kontakta oss i Kalmar

Supportcenter

SUPPORTCENTER
020244000
supportcenter@manpower.se

Är du intresserad att delta i en matchningstjänst hos oss? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Detta formulär skickas till Manpower Matchning i Kalmar. Du kommer att få en kopia skickat till din email.

© 2021 Jobbstegen | www.jobbstegen.se | info@jobbstegen.se
MINC Anckargripsgatan 3 Malmö