Personlig hjälp för dig som söker jobb i Malmö Stadiongatan

Miljonbemanning

0/5

Välkommen till Miljonbemanning i Malmö!

Miljonbemanning är ett bemanningsföretag med många dörrar in till arbetsgivarna, hos oss är vägen ut till arbetslivet kort! Historien om Miljonbemanning startar som en idé i huvudet på tre studenter en varm sommarkväll. De hade många vänner och bekanta som hade svårt att hitta jobb trots att de besatt på enorma kompetenser, förmågor och talanger (!), hur kommer det sig? tänkte dem, och en plan började smidas. Ganska snart innan de ens hade hunnit starta stod deras tre första kunder och knackade på dörren, och nu går det fort.

Våra tjänster som hjälper dig till ett jobb eller en utbildning

stod-matchning-d19e1e
coaching-24999e
arbetsmarknadsutbildning-d1c319
utbildningar-e673bf

Ett härligt gäng

5

Vi är runt 5 personer som arbetar på Miljonbemanning i Malmö. De allra flesta som coacher, handledare och utbildare.

Vi finns nära dig

2

Vi finns med 2 kontor i Malmö. Kom gärna förbi och hälsa på och se hur vi har det.

Många språk

6

Våra fantastiska handledare talar tillsammansSvenska, Arabiska, Engelska, Somaliska, Spanska och Tigrinja

Vi på Miljonbemanning i Malmö vill hjälpa dig till ett jobb!

Vår filosofi är att varje litet steg är en viktig del av det livslånga lärandet och vi stödjer varje individ med att växa som människa, att utvecklas och påverka sin framtid i positiv riktning. Vi fokuserar på att hitta individuella lösningar. Då varje människas bakgrund och framtidsvisioner är unika. Våra medarbetare hjälper dig att hitta rätt i den svenska arbetsmarknaden. Målet är att komma ut i arbetslivet så fort som möjligt. Våra medarbetare hjälper dig att söka jobb, utbildningar, samt ge dig råd och stöd under process. Vi vägleder dig rätt och ger dig verktygen och stödet du behöver för att du ska nå dina mål. Språk ska aldrig vara ett hinder för oss i kommunikationen med dig!

Stöd och matchning med Miljon Modellen

Vi arbetar enligt Miljon-modellen. – Vi lägger tillsammans upp en handlingsplan. Vi börjar med att fastställa förutsättningarna för vårt samarbete. Vi går igenom dina meriter, som vi ser till att de omvandlas så de blir konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Du får både individuella samtal och samtal i grupp. Vi har även mötesplatsen där du får träffa våra medarbetare där har vi workshops, seminarium och andra forum där man får det stödet som vi tillsammans identifierat i tidigare skede. – Jobb, utbildning och utvecklingsstegen. Här fokuserar vi på din väg till egen försörjning. Det kanske är en anställning eller studier. Du bestämmer utifrån dina behov. Vi har workshops, tips på hur man söker jobb, ordnar praktikplats och går på jobbjakt etc. Vi hjälper dig att effektivera processen efter dina intressen. – Målet är att du ska få ett jobb eller börja studera. De olika faserna tar olika lång tid, beroende på dina behov och önskemål.

Alla individer kan och vill hitta sin egen väg

Det finns djup och bred kunskap om arbetsmarknaden bland våra coacher. De har stor erfarenhet av att arbeta med liknande uppdrag. Vi jobbar efter övertygelsen att alla individer kan och vill hitta sin egen väg till arbete eller utbildning. Våra coacher har olika bakgrund och yrkeserfarenhet vilket gör att de har en bred kunskap om många olika branscher och yrkesområden. Gemensamt är att de har kunskap i beteendevetenskapligt arbetssätt, bland våra coacher har vi t.ex. studie- och yrkesvägledare,administration, bygg och anläggning, data/it,restaurang, media, ordningsvakt, transport, äldreomsorg, media, lärare och sociologi. Samtliga coacher har minst 1 års erfarenhet av arbete med utrikesfödda och/eller långtidsarbetslösa, personer med funktionshinder, ungdomar och andra grupper som ibland kan finna det svårt att etablera sig på arbetsmarknaden.

Vi finns nära dig i Malmö!

Miljonbemanning finns med 2 kontor i Malmö. Välj vilket kontor du är intresserad av.

Malmö: Fagerstagatan 1D, 214 44 Malmö
KA-Nummer: 10066410

Malmö: Stadiongatan 65, 217 62 Malmö
KA-Nummer: 10066410

Omdömen

Vad tycker andra om Miljonbemanning i Malmö?

Samlat omdömesbetyg

0/5

0/5

Omdömen från deltagare

2021-05-31
Read More
Inga omdömen

Varför Miljonbemanning?

Är du arbetssökande och tycker att det skulle vara givande att ha stöd av en personlig jobbcoach i ditt arbetssökande? Vilken tur att du har hamnat just här!

Vi på Miljonbemanning vill hjälpa dig att hitta ett nytt jobb. Vi utgår från just dig som person och din situation för att stötta dig på bästa sätt. Du har dina erfarenheter och din kompetens och vi kan arbetssökning. Tillsammans blir vi ett starkt team! Hos oss får du individuellt stöd av våra coacher och handledare. För att snabbt hitta ett nytt jobb är det viktigt med lokala nätverk. Det har vi. Vi har kontakt med arbetsgivare inom många olika branscher. Vi hjälper till med att hitta de dolda jobben på arbetsmarknaden, det vill säga de som inte annonseras ut.

Intresserad av oss?

KA-nummer

10066410

Antal deltagare

Hur många arbetssökande har deltagit i en matchningstjänst hos Miljonbemanning? Antalet deltagare uppdateras inom kort!

Stöd och matchning

0
0

Malmö Stadiongatan

Besöksadress

Stadiongatan 65, 21762 Malmö

Postadress

Stadiongatan 65
21762
Malmö Stadiongatan

Kontakt

info@miljonbemanning.se

Växeln

0840022750

Kontakta oss i Malmö Stadiongatan

Abin Juvaini

Ansvarig
0763033486
abin.juvaini@miljonbemanning.se

Eroll Tahiri

Ansvarig
0735834581
Eroll.Tahiri@miljonbemanning.se

Är du intresserad att delta i en matchningstjänst hos oss? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Detta formulär skickas till Miljonbemanning i Malmö. Du kommer att få en kopia skickat till din email.

© 2021 Jobbstegen | www.jobbstegen.se | info@jobbstegen.se
MINC Anckargripsgatan 3 Malmö