Din väg till utbildning och arbete

Nercia Bemanning

1/5

Beskrivning av Nercia Bemanning

I mer än 20 år har FÖRETAGET hjälpt personer, precis som du, att hitta meningsfulla jobb. Din FÖRETAGET Jobbcoach kommer att stå bredvid dig varje steg på vägen mot ditt nya jobb. Vi är experter på att identifiera vad arbetsgivare letar efter och vilken kompetens de behöver. Därför kommer vi kunna leda dig i rätt riktning.

Våra tjänster som hjälper dig till jobb eller utbildning

Omdömen

Vad andra tycker om Nercia Bemanning

Samlat omdömesbetyg

1/5

1/5

Omdömen från deltagare

2021-05-31
Read More
Inga omdömen

Antal deltagare

Hur många arbetssökande har deltagit i en matchningstjänst hos Nercia Bemanning

Stöd och matchning

0

Rusta och matcha

0

Det här är Nercia Bemanning

I mer än 20 år har FÖRETAGET hjälpt tiotusentals personer precis som du att hitta meningsfulla och långsiktiga jobb. På FÖRETAGET tar vi hänsyn till dina livserfarenheter och färdigheter, det är detta som ligger till grund för ditt nästa steg. Vi lägger också stort fokus på din potential, vad du har möjlighet att åstadkomma i framtiden, ditt välbefinnande och din önskan att få ett tillfredsställande, långsiktigt jobb. Din FÖRETAGET Jobbcoach kommer att stå bredvid dig varje steg på vägen mot ditt nya jobb. Vi är experter på att identifiera vad arbetsgivare letar efter och vilken kompetens de behöver. Därför kommer vi kunna leda dig i rätt riktning. Din FÖRETAGET Jobbcoach kommer att lära känna ditt riktiga jag. Din coach blir din största supporter och hejar på dig hela vägen in i mål. En coach som lyssnar på dina önskemål och utmaningar för att hitta en arbetsgivare som är din perfekta matchning.

Om Nercia Bemanning

Varje år går tusentals personer någon av våra utbildningar eller insatser runt om i Sverige. Allt från nyanlända som behöver lära sig svenska till personer som behöver läsa in eller upp betyg eller ta del av våra individuellt anpassade tjänster. Även företag som behöver kompetensutveckla sin personal.

Vår vision är att hjälpa dig att realisera dina drömmar. Det gör vi genom utbildning och stöd så att du kan nå din fulla potential. Det betyder att vi har höga förväntningar på oss själva och på dig. Vi vet att du kan, men bara om du tror på dig själv och verkligen vill komma vidare går det att nå längre.

Genom minskad arbetslöshet och ökad integration skapar vi ett bättre samhälle – tillsammans.

Vad drömmer du om?

Ett härligt gäng på

anställda
Du kommer inte glömma oss!

Vi finns nära dig på

orter
Inte längre bort än ett telefonsamtal.

Stödjer dig på

språk
Vi arbetar för att jobba i mångfald inom språk.

Här finns Nercia Bemanning

Finns vi inte på din ort så levererar vi även på distans.

© 2021 Jobbstegen | www.jobbstegen.se | info@jobbstegen.se
MINC Anckargripsgatan 3 Malmö