Tillsammans hjälper vi arbetslösa i Vimmerby kommun

Sverige står inför stora utmaningar när det gäller att bemästra arbetslösheten. Det krävs nya vägar och en gemensam kraftsamling för att rusta och matcha den utsatta gruppen till jobb eller utbildning

Vilka stödinsatser erbjuder ni arbetslösa?

Berätta vilken hjälp arbetslösa kan få av Vimmerby kommun? Vi lägger upp alla era stödinsatser, aktiviteter och övriga tjänster helt gratis. Bra som ett komplement till er egen hemsida. 

Arbetslösa får presentera sig för arbetsgivare i kommunen!

Låt arbetslösa i er kommun berätta vad de vill, vad de kan och vad de vill göra. Vi presenterar dem för arbetsgivare i er kommun. 

Vi hjälper till och guidar - på svenska, arabiska och engelska.

Vi hjälper till och guidar arbetslösa i er kommun. Det måste vara enkelt att registrera sig på Jobbstegen, att lägga upp sin profil plus mycket annat. Informationen kommer att skickas till er som arbetar med arbetslösa i kommunen samt finnas tillgänglig på Jobbstegen. Informationen kommer att finnas på svenska, arabiska och engelska. 

Allt är kostnadsfritt!

Med en egen kommunsida på Jobbstegen får ni en relevant kanal att nå de långtidsarbetslösa och berätta om era stödinsatser och deras möjligheter. Att vara med på Jobbstegen är kostnadsfritt. 

Tillsammans hjälper vi fler till jobb och utbildning!

Jobbstegen är en långsiktig satsning som kommer att addera många tjänster för både arbetslösa, matchningsföretag, kommuner, utbildningsföretag och arbetsgivare. Välkommen till Jobbstegen.